Kalo te përmbajtja

JW Lajme

Lexo lajme online për Dëshmitarët e Jehovait. Informacionet janë në dispozicion edhe për profesionistë të medias dhe të ligjit.

Këndi i lajmeve për gazetarët

Lajme të përzgjedhura dhe video për Dëshmitarët e Jehovait në mbarë botën.

Zhvillime ligjore dhe të drejtat e njeriut

Çështje ligjore dhe çështje për të drejtat e njeriut që prekin Dëshmitarët e Jehovait në mbarë botën.

LAJME NDËRKOMBËTARE

Raport nga Trupi Udhëheqës nr: 3

Shiko si i ka bekuar Jehovai masat që morën vëllezërit për fjalimin special dhe për Përkujtimin e vdekjes së Krishtit.