Kalo te përmbajtja

Lajme ndërkombëtare

 

2024-01-26

LAJME NDËRKOMBËTARE

Raport nga Trupi Udhëheqës nr. 1, 2024

Shih si na nxit të jemi të zellshëm në shërbim dashuria për njerëzit.

2023-12-15

LAJME NDËRKOMBËTARE

Raport nga Trupi Udhëheqës nr. 8, 2023

Shih si e rekomandojmë veten si shërbëtorë të Perëndisë me zgjedhjet që bëjmë për veshjen dhe pamjen dhe si e nxitim unitetin në kongregacion.

2023-10-20

LAJME NDËRKOMBËTARE

Raport nga Trupi Udhëheqës nr. 7, 2023

Në këtë raport prezantohet një botim i ri me titull Parime nga Bibla për jetën dhe shkrimi për vitin 2024.