Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip
 • Zagreb, Kroaci​—Duke ofruar fletushkën Ku mund t’i gjejmë përgjigjet për pyetjet e rëndësishme të jetës?

  Të dhëna shkurt për Kroacinë

  • 4.189.000 banorë

  • 5.042 mësues të Biblës

  • 59 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 831 banorë

 • La Guardia, Bolivi​—Po bisedojnë rreth Biblës

  Të dhëna shkurt për Bolivinë

  • 11.240.000 banorë

  • 27.776 mësues të Biblës

  • 404 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 405 banorë

 • Gadishulli Fritaun, Sierra-Leone​—Duke ftuar një fqinj në një mbledhje që mbahet në Sallën e Mbretërisë

  Të dhëna shkurt për Sierra-Leonen

  • 6.926.767 banorë

  • 2.349 mësues të Biblës

  • 40 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 2.949 banorë

 • Taiçung, Tajvan​—Duke i ofruar një fletushkë biblike një klienti në Yizhong Night Market

  Të dhëna shkurt për Tajvanin

  • 23.570.000 banorë

  • 10.839 mësues të Biblës

  • 181 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 2.175 banorë

HAP

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

MBYLL

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

SHKRIMET E SHENJTA—PËRKTHIMI BOTA E RE

Lexo Biblën online

ZGJOHUNI!

Nr. 2 2019 | 6 mësime të domosdoshme për fëmijët

KULLA E ROJËS

Nr. 2 2019 | Ia vlen të jetosh!

Dëshmitarët e Jehovait—Cilët jemi?

Ndonëse vijmë nga qindra prejardhje etnike e formime kulturore, na bashkojnë qëllime të përbashkëta. Mbi të gjitha duam të nderojmë Jehovain, Perëndinë e Biblës dhe Krijuesin e gjithçkaje. Bëjmë çmos të imitojmë Jezu Krishtin dhe jemi krenarë që quhemi të krishterë. Secili nga ne u kushton kohë rregullisht njerëzve që t’i ndihmojmë të mësojnë për Biblën dhe për Mbretërinë e Perëndisë. Meqenëse japim dëshmi ose flasim për Perëndinë Jehova dhe për Mbretërinë e tij, njihemi si Dëshmitarë të Jehovait.

Kërko në sitin tonë. Lexo Biblën online. Mëso më shumë për ne dhe për bindjet tona.

 

Martesa dhe familja

Mësoji fëmijët të jenë të përulur

Mësoje fëmijën të jetë i përulur pa dëmtuar vlerësimin që ka për veten.

Adoleshentët

Ç’të bëj nëse ndihem vetëm?

Shqyrto tri hapa si ta kapërcesh vetminë dhe të lidhësh miqësi të qëndrueshme.

Fëmijët

Të lutem dhe faleminderit

Danieli kupton se këto fjalë ndryshojnë gjithçka.

Kërko një studim biblik

Mësime biblike falas ku dhe kur të dëshirosh.

Gjej video

Hyr në videotekën tonë online.

Si financohet vepra e Dëshmitarëve të Jehovait?

Mëso se si vepra jonë globale e predikimit vazhdon të rritet pa detyruar askënd të dhurojë ose të japë të dhjetën.

Mbledhjet e kongregacionit të Dëshmitarëve të Jehovait

Informohu ku mblidhemi dhe si adhurojmë.

Botime të përzgjedhura

Shih botime të përzgjedhura dhe të reja.

Shih video në gjuhën e shenjave

Studio Biblën duke përdorur video në gjuhën e shenjave.