Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Кој е Автор на Библијата?

Кој е Автор на Библијата?

Зошто се нарекува Божја Реч кога ја пишувале луѓе? (1. Солуњаните 2:13). На кој начин Бог им ги пренел своите мисли на тие луѓе?