ZGJOHUNI! Tetor 2014 | Çfarë është suksesi i vërtetë?

Mos vallë është të realizosh ëndrrat e tua? Të plotësosh të gjitha dëshirat? Apo është diçka më shumë?

TEMA KRYESORE

Çfarë është suksesi i vërtetë?

Ka një lloj suksesi që është më i keq se dështimi.

TEMA KRYESORE

Si e mat ti suksesin?

Provo veten duke menduar për katër rrethana.

TEMA KRYESORE

Si të kesh sukses të vërtetë?

Pesë hapa praktikë që mund të të çojnë drejt suksesit të vërtetë.

Një vështrim rreth botës

Temat përfshijnë: rreziqet e pajave të vogla, pasuritë e piratëve në detet e thella dhe rezistenca e shpendëve shtegtues.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si t’i rezistosh tundimit?

Nëse i reziston tundimit tregon se je burrë dhe grua e vërtetë. Gjashtë këshilla që të ndihmojnë të jesh më i vendosur dhe të shmangësh stresin që vjen kur bie në tundim.

VENDE DHE POPUJ

Një vizitë në Belize

Ky vend i vogël ka rezervatin e parë në botë për jaguarë dhe shkëmbinjtë koralorë të dytët për nga madhësia.

Kopshtarët fluturues të pyjeve tropikale të shiut

Lakuriqët e natës frutangrënës, që quhen edhe dhelpra fluturuese, janë të domosdoshëm për tokën.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Shëmbëlltyrat

A përdornin shëmbëlltyra të krishterët e hershëm në adhurimin e tyre?

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Këmba e kalit

Pse nuk kanë arritur inxhinierët ta imitojnë strukturën e saj?