Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

MATERIALE TË REJA

Faqja e re «Përreth botës»

Faqja e re «Përreth botës»

Në sitin tonë jw.org është shtuar një faqe e re me titull «Përreth botës». Aty do të gjesh informacione për çdo vend ose territor ku predikojnë Dëshmitarët e Jehovait, siç raporton Libri vjetor më i fundit. Gjithashtu, aty do të gjesh statistika, fotografi dhe linqe të artikujve që flasin për veprën tonë mbarëbotërore.