Kalo te përmbajtja

Lajme

 

2023-10-20

LAJME NDËRKOMBËTARE

Raport nga Trupi Udhëheqës nr. 7, 2023

Në këtë raport prezantohet një botim i ri me titull Parime nga Bibla për jetën dhe shkrimi për vitin 2024.