Kalo te përmbajtja

Lajme

 

2023-12-15

LAJME NDËRKOMBËTARE

Raport nga Trupi Udhëheqës nr. 8, 2023

Shih si e rekomandojmë veten si shërbëtorë të Perëndisë me zgjedhjet që bëjmë për veshjen dhe pamjen dhe si e nxitim unitetin në kongregacion.