Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Сакате ли добра вест?

Сакате ли добра вест?

Во овој свет кој е полн со лоши вести можеме ли да најдеме добра вест? Овој видеоклип е за брошурата Добра вест од Бог!