Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Дали животот е Божје дело? — вовед

Дали животот е Божје дело? — вовед

Ако знаеме како сме настанале, дали тоа може да ни помогне да дознаеме и зошто сме тука? Овој видеоклип е за брошурата Дали животот е Божје дело?