Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 1)

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 1)

Што те уверува тебе дека Бог го направил Исус Господар и Христос? Потсети се на некои цврсти докази.