Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 2)

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 2)

Погледни како духовноста ни помага да го препознаеме исполнувањето на пророштвата и да имаме цврста вера.