СТРАЖАРСКА КУЛА ноември 2013

ТЕМА ОД НАСЛОВНАТА

Прва лага: Бог нема име

ТЕМА ОД НАСЛОВНАТА

Трета лага: Бог е суров

ТАЈНИ НА СЕМЕЈНАТА СРЕЌА

Разговарај со твојот тинејџер без да се расправате

Твоето дете почнува да формира своја личност и му треба простор да си го каже мислењето. Како можеш да му помогнеш?

УГЛЕДАЈТЕ СЕ НА НИВНАТА ВЕРА

„Прогласена за праведна поради делата“

Други онлајн содржини

Дали Јеховините сведоци сметаат дека само нивната религија е исправна?

Дали Исус рекол дека има многу патишта што водат до спасение?