Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Сајпан

  • Жители: 48.200
  • Јеховини сведоци: 211
  • Собранија: 3
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 228