Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Аруба

  • Жители: 104.263
  • Јеховини сведоци: 1.058
  • Собранија: 14
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 99