Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Антигва и Барбуда

  • Жители: 91.889
  • Јеховини сведоци: 485
  • Собранија: 7
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 189