Префрли се на текстот

Поука 8: Биди чист и уреден

Поука 8: Биди чист и уреден

Кире учи како да биде чист и уреден како Јехова.

Можеби ќе те интересира и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Помогни му на Кире да си ја исчисти собата!

Кире има изгубено 5 играчки кои треба да ги стави на своето место, преземи го овој проект или отпечати го и помогни му да ги најде.

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Разубави ги своите книги со овие обележувачи!

Со нив можеш да обележиш до кај си со читањето на некоја книга!

ВИДЕОСОДРЖИНИ

Учи од пријателите на Јехова

Извлечи поуки од разни библиски ликови кои биле пријатели на Јехова!

БИБЛИСКИ УЧЕЊА

Видеоклипови и проекти за деца

Користете ги овие видеоклипови и забавни проекти за деца кои се темелат на Библијата за да всадите духовни вредности во своите деца.