Katrangan—Bermuda

  • 61.000—Penduduk
  • 521—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 5—Jemaat
  • 1 bandhing 117—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk