Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Bermuda

Jehovah’s Witnesses

900 Red Mills Road

WALLKILL NY 12589-​3223

AMERIKA SERIKAT

+1 845-​744-​6000

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 lan 13.00-17.00