Katrangan—Tanjung Verde

  • 560.899—Penduduk
  • 2.317—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 34—Jemaat
  • 1 bandhing 242—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk