Katrangan—Kuba

  • 11.480.000—Penduduk
  • 95.031—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.503—Jemaat
  • 1 bandhing 121—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk