Katrangan—Saint-Barthélemy

  • 9.604—Penduduk
  • 34—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 282—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk