Vrati se na sadržaj

Vrati se na sadržaj

JW LIBRARY

Uputstva za JW Library – Android

Uputstva za JW Library – Android

Dobro došli u aplikaciju JW Library. Ova aplikacija je namenjena za čitanje i proučavanje Svetog pisma. Glavne opcije možete videti tako što ćete povući od leve ivice ekrana nadesno ili dodirnuti Meni u gornjem levom uglu.

 Sveto pismo

Prikaz Sveto pismo vam omogućuje da čitate i preuzimate razne prevode Svetog pisma. Izaberite knjigu i poglavlje koje želite da čitate. U oknu sa strane možete pronaći fusnote, unakrsne reference i dodatne prevode.

Ako želite da pronađete neki drugi stih, dodirnite Sveto pismo, da biste se vratili na spisak biblijskih knjiga.

 Publikacije

Prikaz Publikacije vam omogućuje da preuzimate tekstove, kao i audio i video izdanja. Dodirnite publikaciju, a zatim članak koji želite da čitate. Dok čitate, možete pregledati i navedene biblijske stihove. Dodirnite biblijski stih i on će se pojaviti u oknu sa strane. Ako dodirnite link u tom oknu, taj stih će vam se otvoriti u Svetom pismu.

Ako želite da otvorite drugu publikaciju, otvorite meni, dodirnite Publikacije da biste se vratili na spisak publikacija.

 Dnevni citat

Ako dodirnete Dnevni citat pojaviće se današnji citat.

 Onlajn

Dodirnite Onlajn ako želite da vidite linkove ka našim zvaničnim veb-sajtovima.

 Najnovije opcije

Da biste imali najnovije opcije u aplikaciji JW Library, redovno ažurirajte operativni sistem na svom uređaju.

Bilo bi dobro da na svom uređaju imate poslednju verziju operativnog sistema Android. Više informacija možete dobiti ako odete na link: https://support.google.com/nexus/answer/4457705.

Ukoliko želite možete uključiti automatsko ažuriranje aplikacija u postavkama za vaš uređaj. Više informacija možete dobiti ako odete na link: https://support.google.com/googleplay/answer/113412.