Vrati se na sadržaj

Vrati se na sadržaj

JW LIBRARY

Uputstva za JW Library za Windows

Uputstva za JW Library za Windows

Dobro došli u aplikaciju JW Library. Ova aplikacija je namenjena za čitanje i proučavanje Svetog pisma. Glavne opcije možete videti na traci na vrhu ekrana. Komandnu traku možete otvoriti desnim klikom ili povlačenjem prstom od vrha ekrana nadole.

 Početna stranica

Na Početnoj stranici možete naći prevode Svetog pisma i publikacije koje najčešće koristite. Takođe možete videti najnovije publikacije i pogledati dnevni citat.

 Sveto pismo

Prikaz Sveto pismo vam omogućuje da čitate i preuzimate razne prevode Svetog pisma. Izaberite knjigu i poglavlje koje želite da čitate. U oknu sa strane možete pronaći fusnote, unakrsne reference i dodatne prevode.

Ako želite da pronađete neki drugi stih, dodirnite Sveto pismo, zatim Knjige da biste se vratili na spisak biblijskih knjiga.

 Publikacije

Prikaz Publikacije vam omogućuje da preuzimate tekstove, kao i audio i video izdanja. Dodirnite publikaciju, a zatim članak koji želite da čitate. Dok čitate, možete pregledati i navedene biblijske stihove. Dodirnite biblijski stih i on će se pojaviti u oknu sa strane. Ako dodirnite link u tom oknu, taj stih će vam se otvoriti u Svetom pismu.

Ako želite da otvorite drugu publikaciju, dodirnite Publikacije, a zatim dodirnite Po vrsti da biste se vratili na spisak publikacija.

 Dnevni citat

Ako na traci na vrhu ekrana dodirnete Dnevni citat pojaviće se današnji citat.

 Onlajn

Na traci na vrhu ekrana, dodirnite Onlajn ako želite da vidite linkove ka našim zvaničnim veb-sajtovima.

 Najnovije opcije

Da biste imali najnovije opcije u aplikaciji JW Library redovno ažurirajte operativni sistem na svom uređaju.

Bilo bi dobro da na svom uređaju imate poslednju verziju operativnog sistema Windows. Više informacija možete dobiti ako odete na sledeće linkove:

Ukoliko želite, možete uključiti automatsko ažuriranje aplikacija u postavkama za vaš uređaj. Više informacija možete dobiti ako odete na link: http://windows.microsoft.com/sr-latn-rs/windows-8/automatic-app-updates-help.