Langsung mlebu

6 JULI 2016
SING ANYAR

Update Halaman Vidhéo JW.ORG

Update Halaman Vidhéo JW.ORG

Halaman vidhéo jw.org wis di-update. Saiki, ing halaman vidhéo ana:

  • Kabèh vidhéo jw.org.

  • Fitur kanggo nggolèki vidhéo sing dikarepaké.

  • Fitur sing isiné vidhéo-vidhéo sing dikelompokaké kaya ing JW Library lan JW Broadcasting bagéan Vidhéo.

Panjenengan bisa ndelok halaman sing wis di-update nggunakaké fitur lan link sing wis ana, contoné liwat PUBLIKASI > VIDHÉO, link Golèk Vidhéo ing halaman utama jw.org, lan link Vidhéo ing bagéan paling ngisor ing halaman jw.org.

Delok halaman Vidhéo sing wis di-update.