Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Jawa
  • Bokong, Lesotho​—Nawakké majalah Warta penting

    Katrangan​—Lesotho

    • 2.135.000​—Penduduk

    • 4.019​—Penginjil sing mulang Alkitab

    • 89​—Jemaat

    • 1 531​—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingké penduduk

  • Makau​—Nawakaké Warta Penting cedhak bangunan Gréja St. Paul

    Katrangan​—Makau

    • 652.500​—Penduduk

    • 329​—Penginjil sing mulang Alkitab

    • 5​—Jemaat

    • 1 bandhing 1.983​—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk

  • Tallinn, Estonia​—Maca ayat Alkitab sing nggedhèkké ati

    Katrangan​—Estonia

    • 1.315.944​—Penduduk

    • 4.065​—Penginjil sing mulang Alkitab

    • 55​—Jemaat

    • 1 bandhing 324​—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingké penduduk

  • Désa Laura, Majuro Atol, Kepulauan Marshall​—Nginjil nganggo basa Marshall marang wong sing lagi nggawé kopra

    Katrangan​—Kepulauan Marshall

    • ???​—Penduduk

    • ???​—Penginjil sing mulang Alkitab

    • ???​—Jemaat

    • 1 bandhing ???​—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk

BUKAK

“Injil bab Kratoné Allah bakal diwartakaké sajagad wrata, supaya saben wong padha krungu.”—Matéus 24:14.

TUTUP

“Injil bab Kratoné Allah bakal diwartakaké sajagad wrata, supaya saben wong padha krungu.”—Matéus 24:14.

“Injil bab Kratoné Allah bakal diwartakaké sajagad wrata, supaya saben wong padha krungu.”—Matéus 24:14.

WARTA PENTING

No. 3 2017 | Jaran Papat lan sing Nunggang—Apa Pengaruhé kanggo Panjenengan?

Sapa Seksi-Seksi Yéhuwah Kuwi?

Seksi-Seksi Yéhuwah asalé saka atusan kabudayan lan basa, nanging kabèh manunggal merga nduwèni karep sing padha. Seksi-Seksi Yéhuwah kepéngin ngluhuraké Yéhuwah, Gusti Allah ing Alkitab, yaiku Allah sing nggawé jagad saisiné. Seksi-Seksi Yéhuwah kepéngin banget niru tuladhané Yésus Kristus lan rumangsa éntuk pakurmatan sing gedhé merga dadi wong Kristen. Seksi-Seksi Yéhuwah kuwi ajeg mbantu sapa waé sing arep sinau Alkitab lan Pamréntahané Gusti Allah. Merga saben dina crita bab Gusti Allah Yéhuwah lan Pamréntahané, mula banjur disebut Seksi-Seksi Yéhuwah.

Jajahana situs iki. Wacanen Alkitab online. Golèka ngerti bab Seksi-Seksi Yéhuwah lan kapracayané.

 

Sinau Alkitab Gratis

Bisa sinau Alkitab gratis ing wektu lan panggonan sing cocog kanggo panjenengan.

Golèk Video

Deloken perpustakaan video online.

Kepiyé Gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah Diragadi?

Tanpa njaluk kolèkte lan prasapuluhan, gatèkna piyé carané gawéan nginjil sakdonya bisa terus maju.

Pakumpulan Ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah

Golèka katrangan ing endi Seksi-Seksi Yéhuwah ngibadah lan piyé ibadahé.

Publikasi Pilihan

Tiliki bahan paling anyar lan bahan pilihan.

Nonton Video Basa-Isyarat

Sinau Alkitab nganggo video basa isyarat.