Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Jawa
  • Cedhak Sainte-Marie, Martinik​—Maca Alkitab

    Katrangan​—Martinik

    • 396.909​—Penduduk

    • 4.794​—Penginjil sing mulang Alkitab

    • 66​—Jemaat

    • 1 bandhing 83​—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingké penduduk

  • Cedhak Boukoumbé, Benin​—Nawakké buku Kabar Apik saka Gusti Allah!

    Katrangan​—Benin

    • 11.241.706​—Penduduk

    • 12.759​—Penginjil sing mulang Alkitab

    • 192​—Jemaat

    • 1 bandhing 881​—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingké penduduk

  • Lomé, Togo​—Nawani sinau Alkitab gratis

    Katrangan​—Togo

    • 7.544.879​—Penduduk

    • 20.157​—Penginjil sing mulang Alkitab

    • 293​—Jemaat

    • 1 bandhing 374​—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingké penduduk

  • Freetown Peninsula, Sierra Leone​—Ngundang wong kanggo teka ing pakumpulan ibadah

    Katrangan​—Sierra Leone

    • 6.592.102​—Penduduk

    • 2.214​—Penginjil sing mulang Alkitab

    • 39​—Jemaat

    • 1 bandhing 2.977​—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingké penduduk

BUKAK

“Injil bab Kratoné Allah bakal diwartakaké sajagad wrata, supaya saben wong padha krungu.”—Matéus 24:14.

TUTUP

“Injil bab Kratoné Allah bakal diwartakaké sajagad wrata, supaya saben wong padha krungu.”—Matéus 24:14.

“Injil bab Kratoné Allah bakal diwartakaké sajagad wrata, supaya saben wong padha krungu.”—Matéus 24:14.

WARTA PENTING

No. 6 2017 | Hadiah Apa sing Paling Aji?

Sapa Seksi-Seksi Yéhuwah Kuwi?

Seksi-Seksi Yéhuwah asalé saka atusan kabudayan lan basa, nanging kabèh manunggal merga nduwèni karep sing padha. Seksi-Seksi Yéhuwah kepéngin ngluhuraké Yéhuwah, Gusti Allah ing Alkitab, yaiku Allah sing nggawé jagad saisiné. Seksi-Seksi Yéhuwah kepéngin banget niru tuladhané Yésus Kristus lan rumangsa éntuk pakurmatan sing gedhé merga dadi wong Kristen. Seksi-Seksi Yéhuwah kuwi ajeg mbantu sapa waé sing arep sinau Alkitab lan Pamréntahané Gusti Allah. Merga saben dina crita bab Gusti Allah Yéhuwah lan Pamréntahané, mula banjur disebut Seksi-Seksi Yéhuwah.

Jajahana situs iki. Wacanen Alkitab online. Golèka ngerti bab Seksi-Seksi Yéhuwah lan kapracayané.

 

Wong Bebojoan & Wong Tuwa

Kepriyé Carané Urip Bebojoan Bisa Ayem Tentrem?

Yéhuwah, Gusti Allah sing Mahamulya, kepéngin kulawarga ayem tentrem. Ana wejangan kanggo bapak, ibu, wong tuwa, lan bocah-bocah. Wacanen ing Alkitab.

Wong Enom

Sapa Sejatiné Aku?

Nèk ngerti pendhirian, kelebihan, kelemahan, lan tujuanmu, kuwi bakal mbantu kowé nggawé keputusan sing bener wektu digodha.

Bocah-Bocah

Kraton sing Arep Mréntah Bumi

Pas Yésus mréntah bumi, piyé kahanané? Apa kowé gelem urip nèng Firdaus?

Sinau Alkitab Gratis

Bisa sinau Alkitab gratis ing wektu lan panggonan sing cocog kanggo panjenengan.

Golèk Video

Deloken perpustakaan video online.

Kepiyé Gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah Diragadi?

Tanpa njaluk kolèkte lan prasapuluhan, gatèkna piyé carané gawéan nginjil sakdonya bisa terus maju.

Pakumpulan Ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah

Golèka katrangan ing endi Seksi-Seksi Yéhuwah ngibadah lan piyé ibadahé.

Publikasi Pilihan

Tiliki bahan paling anyar lan bahan pilihan.

Nonton Video Basa-Isyarat

Sinau Alkitab nganggo video basa isyarat.