Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Tinian

Watch Tower Bible and Tract Society

143 Jehovah St

BARRIGADA GU 96913

GUAM

+1 671-​632-​0429

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00