Pindah kana eusi

7 Januari 2022
ANU ANYAR

Alkitab Audio—Rekaman Buku Rut Geus Aya

Alkitab Audio—Rekaman Buku Rut Geus Aya

Rekaman audio buku Rut tina Kitab Suci Tarjamahan Dunya Anyar geus aya di jw.org.

Mangga setél rekaman audio buku Rut.