Vrati se na sadržaj

Vrati se na sadržaj

WATCHTOWER LIBRARY

Instalacija programa Watchtower Library

Instalacija programa Watchtower Library

Fajl za preuzimanje zauzima oko 2 GB memorije. Ukoliko ga zbog brzine ili cene interneta ne možete preuzeti, u lokalnoj skupštini Jehovinih svedoka možete dobiti DVD za instalaciju. Kliknite na dugme Preuzmi kako biste videli da li je ovaj program dostupan na vašem jeziku.

 

Sistemski zahtevi

Da biste mogli da instalirate Watchtower Library na vaš računar ili laptop, on mora imati procesor kompatibilan s Pentium ili novijim procesorima, operativni sistem Microsoft Windows 7 ili noviji, najmanje 48 MB RAM memorije za ovaj program i 3 GB slobodnog prostora na C: disku.

Napomena: Ukoliko je na vašem računaru instaliran operativni sistem Microsoft Windows 7, najpre morate instalirati pomoćni program koji vam omogućava da otvorite ISO fajl. Takav program možete pronaći na veb-sajtu Microsoft-a.

 

Uputstvo za instalaciju

Pratite sledeća uputstva kako biste preuzeli i instalirali Watchtower Library:

  1. Kliknite na Preuzmi na ovoj stranici.

  2. Izaberite jedan od ponuđenih jezika, a zatim kliknite na Preuzmi.

  3. Kliknite desnim klikom na ISO fajl, a zatim izaberite Postavljanje (Napomena: Ovaj korak može izgledati drugačije ako koristite neki pomoćni program za otvaranje ISO fajlova. Zato pratite uputstva koja nudi taj program).

  4. Kliknite duplim klikom na fajl koji se zove WTLSetup.exe, a zatim sledite uputstva koja će se pojaviti na ekranu kako biste instalirali Watchtower Library.