Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW LIBRARY

Baixa i utilitza publicacions amb el sistema operatiu Windows

Baixa i utilitza publicacions amb el sistema operatiu Windows

En JW Library hi ha centenars de llibres, fullets, tractats i vídeos que pots llegir i vore sense estar connectat a Internet.

Seguix estes instruccions per baixar i utilitzar diferents publicacions:

 Baixa una publicació

Pots baixar tantes publicacions com vullgues per a llegir o estudiar sense estar connectat a Internet.

  • En la barra que apareix a la part de dalt de la pantalla, polsa Publicacions i després polsa Per Categoria per desplegar el llistat de les publicacions.

  • Obri la Barra de menús, després polsa el botó Idiomes per mostrar el llistat de totes les publicacions disponibles en eixos idiomes. Selecciona l’idioma que vullgues. Els idiomes que uses més a sovint estan al principi de la llista. També pots buscar el llistat escrivint el nom de l’idioma.

Hi ha diferents maneres de trobar publicacions en JW Library.

La secció Per categoria mostra les publicacions en l’idioma que estàs navegant, agrupades en categories com llibres, tractats o vídeos. En alguna d’estes categories apareixeran opcions addicionals. Per exemple, La Atalaya apareixerà ordenada per anys, i els vídeos per temes. Pots polsar Categories per tornar al principi de la llista.

La secció Novetats mostra les publicacions recents en l’idioma que hages seleccionat.

Les publicacions que encara no t’has baixat estan marcades amb la icona d’un núvol. Polsa-la per baixar la publicació que vullgues. Una vegada s’haja baixat en el teu dispositiu, la icona desapareix. Polsa la publicació de nou per llegir-la.

La secció Fitxers baixats mostra totes les publicacions que ja t’has baixat en qualsevol idioma. Pots seleccionar esta llista entre Major freqüència, Menor freqüència i Major tamany.

Elimina una publicació

 Pots eliminar una publicació si ja no la necessites o si vols deixar espai lliure a la memòria del teu dispositiu.

En la barra que apareix a la part de dalt de la pantalla, polsa Publicacions, després polsa Per categoria per mostrar la llista de publicacions. Toca i mantín pressionada la publicació per seleccionar-la. Polsa Eliminar en la Barra de menús i després confirma que vols eliminar la publicació.

Si vols deixar espai lliure a la memòria del teu dispositiu, pots eliminar les publicacions que uses amb menys freqüència o les que ocupen molt. Polsa Publicacions, vés a la secció Fitxers baixats i tria entre la llista de Menor freqüència o Major tamany. Elimina les publicacions que ja no necessites.

Actualitza una publicació

 De tant en tant, estaran disponibles actualitzacions per a les publicacions que hages baixat.

Quan una publicació té actualitzacions disponibles apareix una icona. Quan polses sobre la publicació, voràs un missatge que t’informarà que hi ha una actualització disponible. Polsa Baixar per actualitzar-la o Més tard per continuar llegint la versió que ja tens.

Per vore si alguna de les publicacions que tens baixades té actualitzacions, polsa Publicacions. Si hi ha alguna actualització disponible, apareixerà el botó Actualitzacions pendents. Polsa’l per vore la llista d’actualitzacions pendents. Polsa una publicació per a actualitzar-la o el botó Actualitza tots per baixar totes les actualitzacions disponibles.

Des de març del 2015, estes funcions estan disponibles en JW Library 1.4, compatible amb Windows 8.1 o posteriors. Si no t’apareixen algunes d’estes funcions, seguix les instruccions que tens a l’article «Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu Windows» que trobaràs a la secció «Aconseguix les últimes actualitzacions».