JW LIBRARY

Ajuda tècnica per a AndroidTM

JW Library és una aplicació que han creat els Testimonis de Jehovà, la qual conté moltes traduccions bíbliques, llibres i fullets per a estudiar la Bíblia.

EN ESTA SECCIÓ

Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu Android

Aprén com usar les funcions principals de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Baixa i utilitza bíblies amb el sistema operatiu Android

Aprén a baixar i utilitzar bíblies de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Baixa i utilitza publicacions amb el sistema operatiu Android

Aprén a baixar i utilitzar publicacions de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Posa i utilitza marcadors de pàgines amb el sistema operatiu Android

Aprén a baixar i utilitzar marcadors de pàgines a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Utilitza l’historial amb el sistema operatiu Android

Aprén a utilitzar l’historial a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Personalitza la teua lectura amb el sistema operatiu Android

Aprén com personalitzar la teua lectura amb l’aplicació JW Library en dispositius Android.

Busca en la Bíblia o en una publicació amb el sistema operatiu Android

Aprén com buscar en la Bíblia, en les publicacions i per temes en el Perspicacia para comprender las Escrituras dins de l’aplicació JW Library en dispositius mòbils Android.

Ressalta el text amb el sistema operatiu Android

Aprén com ressaltar el text en JW Library amb els dispositius mòbils Android.

Com instaŀlar JW Library si no tens accés a una app store (Android)

Si no pots instaŀlar JW Library des d’una app store, pots baixar l’Android package (APK) i instaŀlar-lo en el teu dispositiu.

Preguntes freqüents: JW Library (Android)

Troba respostes a les preguntes més freqüents.