Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW LIBRARY

Busca en la Bíblia o en una publicació amb el sistema operatiu iOS

Busca en la Bíblia o en una publicació amb el sistema operatiu iOS

La funció de busca de JW Library permet trobar una paraula o una frase en la Bíblia o en una altra publicació.

Seguix estes instruccions per fer la busca:

 Busca en una bíblia

Pots buscar qualsevol paraula o frase en la Bíblia que estigues llegint en eixe moment.

Sense tancar la Bíblia, polsa el botó Busca i escriu la paraula que vullgues trobar. Mentres escrius, t’apareixerà més d’una opció. Per vore els resultats, polsa una de les opcions o el botó Busca.

La pestanya Cites més freqüents mostra els versicles relacionats que s’usen amb més freqüència. La pestanya Totes les cites mostra totes les cites bíbliques, que contenen eixa paraula o frase, en ordre com apareixen en la Bíblia. I la pestanya Articles mostra totes les pàgines d’introducció i els apèndixs de les publicacions que també contenen el que estàs buscant.

Si escrius més d’una paraula, polsa en el quadro Frase Exacta i aixina trobaràs només els resultats d’allò que busques concretament.

 Busca en una publicació

Pots buscar una paraula o frase en la publicació que estigues llegint.

Sense tancar-la, polsa el botó Busca i escriu la paraula que vullgues trobar. Mentres l’escrius voràs altres opcions. Per vore tots els resultats, polsa en una d’elles o polsa el botó Busca.

Si escrius més d’una paraula, polsa en el quadro Frase Exacta i aixina trobaràs només els resultats d’allò que busques concretament.

 Busca un tema

Si tens baixada l’obra Perspicacia para comprender las Escrituras pots buscar qualsevol tema. Esta funció està disponible mentres lliges qualsevol bíblia o publicació dins de l’aplicació.

Polsa el botó Busca i escriu el tema que t’interesse. Mentres escrius la paraula també t’eixiran opcions del Perspicacia para comprender las Escrituras. Polsa un tema per obrir l’article.

Des de l’Octubre del 2014 estes funcions estan disponibles en JW Library 1.3.4, compatible amb iOS 6.0 o posteriors. Si no t’apareixen algunes d’estes funcions, seguix les instruccions que tens a l’article «Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu iOS» que trobaràs a la secció «Aconseguix les últimes actualitzacions».