Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW LIBRARY

Preguntes freqüents: JW Library (iOS)

Preguntes freqüents: JW Library (iOS)

JW Library és compatible amb dispositius que funcionen amb un dels següents sistemes operatius:

  • Android 5.1 o posterior

  • iOS 12.0 o posterior

  • ● macOS amb M1 o un xip superior

  • Windows 10 versió 1903 o posterior

Per a garantir que JW Library funcione de manera correcta i segura, serà necessari tindre uns requisits mínims per a utilitzar l’aplicació. Per tant, et recomanem que actualitzes el teu dispositiu a l’última versió del sistema operatiu. Si no pots actualitzar-lo a la mínima versió requerida per JW Library, podràs seguir gastant l’aplicació però no tindràs les últimes actualitzacions.

 

JW Library tindrà les mateixes funcions bàsiques en totes les plataformes. No obstant això, potser algunes característiques i actualitzacions de l’aplicació no estiguen disponibles al mateix temps en totes les plataformes.

 

Sí. Pots guardar les teues notes, etiquetes, ressaltats, preferits i marcadors en un fitxer de seguretat. Este fitxer es pot restaurar al mateix dispositiu o en un dispositiu diferent.

 

No. De moment, les notes, etiquetes, ressaltats, preferits i marcadors no es poden sincronitzar entre diferents dispositius.

 

El problema: Després d’actualitzar a l’última versió de JW Library, potser t’apareix un missatge indicant que has perdut les notes i tot allò que havies subratllat. Potser ja no pots vore les teues notes personals, etiquetes, subratllats, favorits i marcadors.

La solució: Possiblement una versió actualitzada de l’aplicació solucione el problema. Instaŀla la següent actualització i seguix els passos que apareixen en pantalla per a recuperar les teues notes i allò que havies subratllat.

 

Un amic que estiga familiaritzat amb JW Library podria ajudar-te. Si no, contacta amb la sucursal més pròxima.