Salta al contingut

«EL AMOR NUNCA FALLA»

Assemblea dels testimonis de Jehovà 2019

Et convidem afectuosament a assistir a l’assemblea de tres dies dels testimonis de Jehovà.

PUNTS DESTACATS

  • Divendres: Aprendrem que l’amor no falla mai, i descobrirem com el podem enfortir a pesar de problemes com una criança difícil, una malaltia crònica o la pobresa. Vorem evidències de l’amor de Déu a través d’una sèrie de documentals curtets sobre la naturalesa.

  • Dissabte: S’analitzaran principis bíblics que estan ajudant esposos, esposes i xiquets a mostrar-se amor els uns als altres.

  • Diumenge: La conferència bíblica «¿Dónde hallar amor verdadero en un mundo lleno de odio?», deixarà clar com mostrar amor està ajudant milions de persones per tot el món a superar els prejuís i l’odi.

  • Peŀlícula: El personatge bíblic Josies era conegut per «les seues obres piadoses» i amor lleial, a pesar d’haver crescut envoltat de males influències (2 Cròniques 35:26). El dissabte i el diumenge vorem la peŀlícula de dos parts: La historia de Josías, un rey que amó a Jehová y odió lo malo.

  • Invitats especials: Moltes assemblees tindran delegats internacionals i missioners de tot el món. Descobrix com l’amor supera les barreres racials, ètniques i polítiques.

ENTRADA GRATUÏTA

NO ES FAN COĿLECTES

Consulta el programa complet i mira un vídeo sobre com són les nostres assemblees.

Busca a quina assistir