Salta al contingut

LA FE ENS FA FORTS!

Assemblea regional dels testimonis de Jehovà 2021

Et convidem a vore l’assemblea regional de tres dies d’enguany presentada pels testimonis de Jehovà. Degut a la pandèmia de la COVID-19, el programa de l’assemblea es presentarà en línia en jw.org. Es pujarà el contingut de les sessions progressivament durant els mesos de juliol i agost.

CONTINGUT DESTACAT

  • Sessions del divendres: Analitzarem per què és raonable tindre fe en l’existència de Déu, en la seua Paraula, en les seues normes morals i en el seu amor. Descobrirem les meravelles del món natural que enfortiran la nostra fe en les promeses del Creador.

  • Sessions del dissabte: Per què continuen predicant els testimonis de Jehovà? Vorem com el seu missatge està ajudant a persones de tot el món.

  • Sessions del diumenge: Què són les bones notícies? (Marc 1:14, 15). Podem confiar en elles? Descobrirem la resposta a estes preguntes en el discurs bíblic titulat «Tingueu fe en les bones notícies».

  • Representació bíblica: Poques històries han captat tant l’atenció dels lectors de la Bíblia com el relat del profeta Daniel. Serà interessant vore com va reaccionar a les temptacions, les proves i les burles en esta representació bíblica de dos parts que s’inclourà durant les sessions del dissabte i del diumenge.

PROGRAMA GRATUÏT

NO ÉS NECESSARI INICIAR SESSIÓ NI REGISTRAR-SE

Consulta el programa de mà i mira un vídeo sobre les nostres assemblees.