Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW LIBRARY

Posa i utilitza marcadors de pàgines amb el sistema operatiu Windows

Posa i utilitza marcadors de pàgines amb el sistema operatiu Windows

La funció de marcadors de pàgines de l’aplicació JW Library et permet deixar una marca on vullgues en qualsevol publicació, de la mateixa manera que en deixaries una en un llibre imprés. Cada publicació de JW Library té 10 marcadors de pàgines.

Seguix estes instruccions per utilitzar marcadors de pàgines:

 Posa un marcador de pàgines

Pots posar un marcador de pàgines en un article, en un capítol, en un paràgraf o en un versicle de la Bíblia.

Per posar un marcador de pàgines en un article o en un capítol, obri la Barra de menú i polsa el botó Marcador de pàgines. S’obrirà una llista que mostrarà els marcadors de pàgines per a la publicació que estàs llegint. Polsa els que encara estiguen en blanc per marcar l’article o capítol que vullgues.

Per posar un marcador de pàgines en un paràgraf específic o en un versicle de la Bíblia, primer polsa el text i després el botó Marcador de pàgines en el menú.

 Vés a un marcador de pàgines

Per a anar a un marcador, obri la publicació que en tinga i després obri la Barra de menús i polsa el botó Marcador de pàgines. Selecciona el que vullgues vore.

 Edita els teus marcadors de pàgines

Una vegada hages posat un marcador de pàgines, pots eliminar-lo o recol·locar-lo.

  • Per eliminar-lo, obri la Barra de menús i polsa el botó Marcador de pàgines. Després, polsa el botó Més, que està al costat del marcador que vols eliminar, i finalment polsa Eliminar.

  • Per recol·locar un marcador de pàgines, obri la Barra de menús i polsa el botó Marcador de pàgines. Polsa el botó Més, que està al costat del marcador de pàgines que vols recol·locar, i polsa Recol·locar. El marcador de pàgines es posarà en el lloc que vols. Açò pot ser útil per guardar el lloc on t’has quedat llegint en qualsevol publicació. Per exemple, podràs estar al corrent de com vas en la teua lectura diària de la Bíblia.

Des d’agost del 2014, estes funcions estan disponibles en JW Library 1.3, compatible amb Windows 8.0 o posteriors. Si no t’apareixen algunes d’estes funcions, seguix les instruccions que tens a l’article «Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu Windows» que trobaràs a la secció «Aconseguix les últimes actualitzacions».