Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW LIBRARY

Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu Android

Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu Android

Benvingut a JW Library. Esta aplicació està dissenyada per a llegir i estudiar la Bíblia. Pots accedir a les funcions principals de l’aplicació des del menú de navegació. Per obrir-lo, arrastra el dit des de la part esquerra de la pantalla o polsa el botó de Menú que apareix dalt a l’esquerra.

 Bíblia

La pestanya Bíblia permet llegir i instal·lar traduccions de la Bíblia. Polsa un llibre bíblic i després el número del capítol per començar a llegir-lo. A mesura que vages llegint també trobaràs notes a peu de pàgina, referències marginals i traduccions paral·leles en el Panell d’Estudi.

Per buscar una cita bíblica diferent, polsa de nou la pestanya Bíblia i tornaràs a la llista de llibres bíblics.

 Publicacions

La pestanya Publicacions permet vore publicacions en text, gravacions d’àudio i vídeos. Polsa una publicació i després un article per començar a llegir-lo. Mentres lliges, també podràs vore les cites bíbliques. Polsa un text bíblic per vore el versicle en el Panell d’Estudi. Polsa l’enllaç en el Panell d’Estudi per anar directament al versicle de la Bíblia.

Per obrir una publicació diferent, obri el menú de navegació i polsa Publicacions una altra volta per tornar al llistat de publicacions.

 Text del dia

Obri el menú de navegació, polsa esta pestanya i t’apareixerà el text del dia.

 En línia

Si polses ací, en el menú de navegació, trobaràs enllaços a les nostres pàgines oficials.

 Aconseguix les últimes actualitzacions

Assegura’t que tens les últimes funcions de JW Library mantenint el teu dispositiu actualitzat.

És millor usar l’última versió d’Android disponible per al teu dispositiu. Consulta els següents enllaços per trobar més informació: https://support.google.com/nexus/answer/4457705.

És convenient activar l’actualització automàtica de les apps en el teu dispositiu. Consulta el següent enllaç per a més informació: https://support.google.com/googleplay/answer/113412.