Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW LIBRARY

Personalitza la teua lectura amb el sistema operatiu iOS

Personalitza la teua lectura amb el sistema operatiu iOS

S’han afegit noves funcions a l’aplicació JW Library que et permetran disfrutar més de la lectura. Podràs trobar estes funcions en la barra de navegació que apareix a la part de dalt de la pantalla quan lliges un capítol o un article.

Pot ser necessites polsar el botó Més per accedir a algunes funcions de la barra de navegació.

Seguix estes instruccions per personalitzar la teua lectura:

 Canvia l’idioma

Pots canviar l’idioma d’un capítol o d’un article que estigues llegint.

  • Polsa el botó Idiomes per vore tots els idiomes que estan disponibles en la pàgina que estàs llegint. Els idiomes que uses més a sovint apareixeran al principi de la llista. Les edicions de la Atalaya en llenguatge senzill també apareixeran ací. També pots buscar la llista escrivint el nom de l’idioma.

  • Les publicacions en els idiomes que encara no t’has baixat estan marcades per la icona d’un núvol. Polsa la icona per baixar la publicació en l’idioma que hages triat. Una vegada la publicació s’haja baixat en el teu dispositiu, la icona desapareix. Polsa l’idioma de nou per llegir.

 Canvia la configuració del text

Pots ajustar el text al tamany que et siga més còmode per llegir.

Polsa el botó Configuració del text i després ajusta el text per fer-lo més gran o més xicotet. Podràs ajustar el tamany del text en totes les publicacions de l’aplicació.

 Vista d’imatge o de text

Alguns articles es poden vore en vista d’imatge o en vista de text. Polsa el botó que desitges per triar entre les dos vistes.

  • Vista d’imatge: la vista d’imatge mostra la pàgina tal com apareixeria impresa. Alguns preferixen esta vista en publicacions, com per exemple el cançoner, on la vista d’imatge permet vore la partitura.

  • Vista de text: la vista de text mostra les cites bíbliques en enllaços que es poden polsar i, a més, pots ajustar el tamany del text que més preferisques.

 Obrir en...

La funció Obrir en... permet vore el contingut de JW Library en altres aplicacions.

Polsa el botó Obrir en...per vore la llista d’opcions disponibles. Per exemple, pots polsar el botó Obrir en la Biblioteca en línia per obrir la pàgina que estàs llegint en la BIBLIOTECA EN LÍNIA Watchtower.

 Personalitza el teu llistat de bíblies

Quan polses una cita de la Bíblia en una publicació s’obriran els versicles. Polsa el botó Personalitza, que apareix baix dels versicles, per triar quina de les bíblies que tens baixades voldries incloure en la llista.

Polsa els botons Afegir o Llevar per incloure o excloure traduccions. Arrastra les bíblies amunt o avall per reordenar la llista.

Consulta l’article «Baixa i utilitza bíblies amb el sistema operatiu iOS» per saber com aconseguir més bíblies a JW Library.

Des de febrer del 2015, estes funcions estan disponibles en JW Library 1.4, compatible amb iOS 6.0 o posteriors. Si no t’apareixen algunes d’estes funcions, seguix les instruccions que tens a l’article «Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu iOS» que trobaràs a la secció «Aconseguix les últimes actualitzacions».