Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW LIBRARY

Baixa i utilitza bíblies amb el sistema operatiu iOS

Baixa i utilitza bíblies amb el sistema operatiu iOS

Llegir i estudiar la Bíblia són unes de les principals funcions de JW Library.

Seguix estes instruccions per baixar i utilitzar diferents bíblies:

 Baixa una bíblia

Pots baixar les traduccions de la Bíblia que vullgues llegir.

  • Polsa el botó Bíblia per desplegar el llistat dels llibres bíblics.

  • Polsa el botó Idiomes per mostrar el llistat de totes les bíblies disponibles. Les traduccions en els idiomes que sols usar més a sovint estan al principi de la llista. També pots buscar el llistat escrivint el nom d’un idioma o d’una traducció bíblica. Per exemple, escriu «int» per trobar la traducció de la Bíblia Kingdom Interlinear en anglés o «port» per trobar totes les bíblies disponibles en portugués.

  • Les bíblies que encara no t’has baixat estan marcades amb la icona d’un núvol. Polsa-la per baixar la bíblia que vullgues. Una vegada s’haja baixat en el teu dispositiu, la icona desapareix. Polsa la Bíblia de nou per llegir-la.

Si no apareix la traducció de la Bíblia que volies, revisa-ho de nou més avant perquè s’afegiran més traduccions.

 Elimina una bíblia

Pots eliminar una traducció de la Bíblia si ja no la necessites o si vols deixar espai lliure a la memòria del teu dispositiu.

Polsa el botó Bíblia, després el botó Idiomes per obrir el llistat de bíblies. Tria la Bíblia que vols llevar i a continuació polsa el botó Eliminar.

 Actualitza una bíblia

De tant en tant, estaran disponibles actualitzacions per a la Bíblia que hages baixat.

Quan una bíblia té actualitzacions disponibles apareix una icona. Quan polses sobre la Bíblia, voràs un missatge que t’informarà que hi ha una actualització disponible. Polsa Baixar per actualitzar-la o Més tard per continuar llegint la versió que ja tens.

Des de febrer del 2015, estes funcions estan disponibles en JW Library 1.4, compatible amb iOS 6.0 o posteriors. Si no t’apareixen algunes d’estes funcions, seguix les instruccions que tens a l’article «Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu iOS» que trobaràs a la secció «Aconseguix les últimes actualitzacions».