Пређи на садржај

Пређи на садржај

Једна „моћна мала књига“

Једна „моћна мала књига“

Једна „моћна мала књига“

Када је један младић напустио посао у једној банци у Чикагу (Илиноис, САД) ради даљњег образовања, једна колегиница му је дала примерак књиге Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе? Касније је примила писмо од тог човека. Он је написао:

’Какву сте ми моћну малу књигу дали! Читам је у протеклих неколико недеља; она садржи неке врло снажне аргументе. Посебно сам заинтересован за астрономски и геолошки аргумент да је стварање „један промишљен интелектуални чин“. Такође сам установио да је занимљиво то колико сте нагласили Проповед на гори.‘

Кад прочитају књигу Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе?, многи су подстакнути да дубље размисле о пореклу и сврси живота. Што је још важније, многима је помогнуто да на основу тих информација извуку неке закључке.

Ако желите примерак ове књиге од 192 стране, молимо вас да попуните пропратни купон и пошаљете га на адресу с купона или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак књиге Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.

[Извори слика на 32. страни]

Горе: Courtesy of Anglo-Australian Observatory, photograph by David Malin; насловна страна књиге: J. Hester and P. Scowen (AZ State Univ.), NASA