Подешавања за приступ

Изабери језик

Пређи на помоћни мени

Пређи на садржај

Јеховини сведоци

српски

JW Language

JW Language је званична апликација Јеховиних сведока коју су направили да би помогли онима који уче страни језик да обогате свој фонд речи и побољшају вештине комуникације у служби проповедања и на скупштинским састанцима.

 

Садржи многе језике

Од 18 језика изаберите свој матерњи језик и језик који желите да научите. Можете изабрати бенгали, енглески, индонежански, италијански, јапански, кинески (поједностављени) са аудио-снимцима на мандаринском, корејски, мјанмарски, немачки, португалски, руски, свахили, тагалог, тај, турски, француски, хинди и шпански.

 

Садржаји за службу проповедања

Речи и изрази у апликацији JW Language корисни су за проповедање, поучавање и објашњавање библијских појмова. Ова апликација садржи и неколико трактата са упоредо приказаним текстом на вашем матерњем језику и језику који учите.

 

Разне методе учења

  • Читајте: Текст на свом матерњем језику упоредо с текстом на језику који учите

  • Слушајте: Аудио-снимке речи, израза и публикација са изворним изговором

  • Гледајте: Зашто проучавати Свето писмо? и Како изгледа проучавање Светог писма? на свом матерњем језику и језику који учите

  • Квиз: Флеш картице

Омиљени садржаји

Обележите било који садржај као Омиљено да бисте брже приступили изразима које најчешће користите или које не можете лако да запамтите. Садржаји у рубрици Омиљено могу бити приказани и у облику Флеш картица.

 

Латинизација

За језике који имају своје писмо, речи и изрази су написани и на латиничком писму.

Подршка

Ако имате проблеме са апликацијом JW Language, молимо вас да попуните и пошаљете формулар за онлајн помоћ.