Пређи на садржај

„УВЕК СЕ РАДУЈТЕ“

Конгрес Јеховиних сведока – 2020.

Срдачно вас позивамо да погледате овогодишњи тродневни конгрес Јеховиних сведока. Због пандемије коронавируса (COVID-19), конгресни програм биће постављен део по део на наш веб-сајт jw.org током јула и августа.

ИЗДВАЈАМО

  • Програм за петак: Сазнајте како мужеви, жене и деца могу бити срећни у породичном окружењу и како могу доприносити срећи других чланова породице. Сазнајте и како нам биљни и животињски свет, ком се дивимо и у ком уживамо, открива да Бог жели да будемо срећни.

  • Програм за суботу: Зашто Јеховини сведоци преносе добру вест из Библије људима широм света? Путем серија говора, филмова и интервјуа, сазнајте библијске разлоге због којих проповедамо и поучавамо.

  • Програм за недељу: У Светом писму пише да Божји благослов „обогаћује и не прати га никакав бол“ (Пословице 10:22). Послушајте говор на темељу Светог писма под насловом „Уживај у богатству које не доноси бол!“, у ком ће бити речи о томе зашто можемо веровати тим речима.

  • Библијски филм: Шта учимо од храброг и ревног пророка Немије? У програму за суботу и недељу, погледајте драму из два дела под насловом „Јеховина радост је ваша тврђава“ (Немија 8:10).

ПРОГРАМ ЈЕ БЕСПЛАТАН

НИЈЕ ПОТРЕБНА ПРИЈАВА НИТИ РЕГИСТРАЦИЈА НА САЈТУ

Погледајте комплетан конгресни програм и кратак филм о нашим конгресима.

Погледајте конгресни програм