Пређи на садржај

ВЕРА ДАЈЕ СНАГУ!

Конгрес Јеховиних сведока 2021.

Срдачно вас позивамо да погледате овогодишњи тродневни конгресни програм који организују Јеховини сведоци. Тај програм ће због пандемије коронавируса бити доступан онлајн на сајту jw.org, а делови програма ће бити објављивани током јула и августа.

ИЗ ПРОГРАМА ИЗДВАЈАМО

  • Петак: Сазнаћете зашто је сасвим логично веровати да Бог постоји и да нас воли, да је његова Реч истина и да је најбоље држати се његових моралних мерила. Уживаћете у прилозима о свету природе, који ће вас уверити да ће наш Створитељ испунити све што је обећао.

  • Субота: Зашто Јеховини сведоци не одустају од проповедања? Погледајте како добра вест коју носе помаже људима широм света.

  • Недеља: Шта је „добра вест“? (Марко 1:14, 15). Може ли јој се веровати? Више о томе ћете чути у библијском предавању под насловом „Верујте у добру вест“.

  • Екранизован библијски догађај: Прича о пророку Данилу већ вековима плени пажњу читалаца Библије. У овој екранизацији из два дела, која ће бити на програму у суботу и недељу, видећете како је Данило одолео искушењима и како се борио са сплеткама и исмевањем на двору.

БЕСПЛАТАН ПРОГРАМ

НИЈЕ ПОТРЕБНА ПРИЈАВА НИТИ РЕГИСТРАЦИЈА

Погледајте комплетан конгресни програм и видео о нашим конгресима.