Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Медицинске сестре Три године сам медицинска сестра. И сигурно није лако када сте у директном контакту с болестима и патњама. Како је било добро прочитати у серији чланака „Медицинске сестре — шта бисмо без њих?“ (8. новембар 2000), да други цене наш посао! Још више охрабрује обећање из Библије да ускоро медицинске сестре неће бити потребне (Исаија 33:24).

Ж.С.Б., Бразил

Мој супруг и ја управљамо патронажном службом и ови чланци су нас стварно доста охрабрили. Помогли су нам да побољшамо свој став према нашој професији и према нашим пацијентима. Браво!

З. С., Немачка

Одувек сам мислила да медицинске сестре имају споредну улогу. Али ови чланци су ми помогли да схватим да сестре много помажу да се ублажи психича патња и пружају разумевање и подршку коју презаузети доктори често не могу пружити. Послала сам примерке овог часописа својим бившим школским другарицама које се школују да би биле медицинске сестре.

Ф. Ј., Италија

Хвала вам за ове осећајне чланке. То што сам медицинска сестра помогло ми је да сазрим на много начина. Био је то један од фактора због којих сам размишљала о сврси живота и због којих сам проучавала Библију. Ово издање Пробудите се! је највећи израз захвалности који сам икада примила. Још дуго ћу из њега извлачити охрабрење!

Ј. Д., Чешка

Хвала вам за ову серију чланака. Већ много година сам виша медицинска сестра. Толико се саживим са својим пацијентима да и мени очи засузе када њима стављам капи у очи. Сигурна сам да ће медицинске сестре широм света позитивно реаговати на овај Пробудите се!

Л.А.Р., Сједињене Државе

Бебини зуби Пошто радим у зубној ординацији, између осталог поучавам мајке како да се брину о зубима својих беба. Чланак „Заштитите осетљиве зубе“ (22. новембар 2000) био је од велике помоћи јер је објаснио ризик од ферментације и оштећења које изазивају бактерије. Све мајке које дођу по савет сада добију по један примерак и резултати су одлични!

Т.Ц.С., Бразил

Нервоза у ногама Управо сам прочитала ваш чланак „Да ли осећате нервозу у ногама?“ (22. новембар 2000). Патим од тога већ 18 година и мислила сам да сам једина у томе. Често плачем због фрустрације и због тога што не могу да спавам, и пробала сам све врсте лекова. Наравно, само ће Јеховино Краљевство донети потпуно решење.

Ш. Т., Шкотска

Запањила сам се када сам прочитала чланак, јер је он тачно описао моје симптоме. Иако моје стање није званично дијагнозирано као синдром нервозе у ногама, лакше ми је кад знам да се и други боре с тим. Сада учим да с тим живим ефикасније него раније. Пошто сада знам како да се изборим са тим непријатним осећајем, много ми је лакше.

А. К., Јапан

Имам 43 године и још увек се ноћу будим када ме подилазе жмарци у рукама и ногама. Пре него што сам прочитала овај чланак мислила сам да само ја то доживљавам. Нисам имала појма да и други пате исто колико и ја. Хвала вам пуно што објављујете овакве чланке који просвећују друге о овим неуобичајеним стварима.

Д. Л., Канада