Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

Què en penses tu?

Què en penses tu?

Molts grups religiosos afirmen que la Terra i tot el que hi ha en ella va ser creat en sis dies de 24 hores, ara fa uns pocs mil·lennis. En canvi, els ateus diuen que Déu no existix, que la Bíblia és un llibre de mites i que la vida és producte de l’atzar.

I tu, què en penses? La majoria de la gent nada entre dos aigües. El fet que estigues llegint este fullet potser indica que n’eres un. Per un costat, probablement creus en Déu i respectes la Bíblia; però, per l’altre, valores l’opinió de científics qualificats i reputats que no creuen que la vida fóra creada. I si tens xiquets, probablement et preguntes quina serà la resposta que els donaràs quan et pregunten sobre l’evolució o la creació.

Quina finalitat té este fullet?

Este fullet no pretén ridiculitzar les opinions dels creacionistes ni dels qui no creuen en Déu; més bé, la seua intenció és ajudar-te a reexaminar algunes de les teues conviccions. Presenta el relat bíblic de la creació des d’un punt de vista que potser no t’havies plantejat mai. També recalca per què és important el que creus sobre l’origen de la vida.

Faràs cas dels qui diuen que no existix un creador intel·ligent i que no es pot confiar en la Bíblia? O investigaràs el que de veres diuen les Escriptures? Quines ensenyances et creuràs: les de la Bíblia o les dels evolucionistes? (Hebreus 11:1.) Per què no analitzem els fets?