Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW BROADCASTING

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Apple TV

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Apple TV

Potser no estigues buscant les paraules correctes. (Mira el tutorial Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Apple TV.) O tal volta, el teu dispositiu no siga compatible. JW Broadcasting és compatible amb l’Apple TV (4a generació).

 

JW Broadcasting és compatible amb Apple TV (4a generació i posteriors).

Si tens un Apple TV antic i un ordinador o dispositiu mòbil Apple, pots gastar l’AirPlay per a vore els vídeos en el teu televisor.

 

Mira la llista d’idiomes disponibles en Apple TV. Per a canviar l’idioma, vés a Configuració en la pantalla d’inici i gasta l’opció Idioma.

 

L’app JW Broadcasting es pot descarregar i gastar gratis.

 

La primera volta que gastes el teu Apple ID per a entrar a les Apple Stores (iTunes Store, App Store o iBooks Store), se’t demana que facilites un mètode de pagament, ja que no tot el contingut que trobes a les stores és gratuït.

Si no vols vincular un mètode de pagament al teu Apple ID, seguix els passos de la secció de suport d’Apple.

 

Potser un amic que conega l’Apple TV o JW Broadcasting podria ajudar-te. Si la teua pregunta té a vore amb el dispositiu Apple TV o amb el teu compte, visita el suport tècnic online d’Apple. Si estàs tenint problemes amb l’app JW Broadcasting, contacta amb la sucursal que tingues més a prop.