JW Broadcasting

JW Broadcasting presenta una televisió online per a tota la família que ens acosta a Déu. Pots vore contingut produït en l’estudi JW Broadcasting, així com una selecció de vídeos del lloc web jw.org. Pots mirar un dels canals En directe que emeten estos vídeos les 24 hores del dia, o buscar i reproduir vídeos a través de la funció Vídeos a la carta. Vés a la secció Àudio per a escoltar música, relats i lectures dramatitzades de la Bíblia.

Mira-la al teu ordinador, tablet o mòbil en tv.jw.org. Pots vore-la en la tele a través d’Amazon Fire TV, Apple TV, o el reproductor digital Roku.

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Roku

Seguix estos passos per a configurar el teu reproductor Roku i instal·lar el software JW Broadcasting.

Com vore Vídeos a la carta en Roku

Busca un vídeo, controla la reproducció i mira les novetats o els vídeos recomanats.

Com escoltar pistes d’àudio en Roku

Escolta una pista d’àudio en particular o tota una col·lecció i controla’n la reproducció.

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Roku

Busca la resposta a les preguntes més freqüents.

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Apple TV

Seguix estos passos per a configurar i vore el canal de televisió JW Broadcasting en Apple TV.

Com vore vídeos a la carta en Apple TV

Busca un vídeo, controla la reproducció, o mira les novetats o els vídeos recomanats.

Com escoltar pistes d’àudio en Apple TV

Escolta un àudio o una col·lecció d’àudios, i controla’n la reproducció.

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Apple TV

Busca la resposta a les preguntes més freqüents.

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Amazon Fire TV

Seguix estos passos per a configurar Amazon Fire TV i instal·lar JW Broadcasting.

Com vore vídeos a la carta en Amazon Fire TV

Busca un vídeo, controla’n la reproducció i mira les novetats i els vídeos recomanants.

Com escoltar pistes d’àudio en Amazon Fire TV

Escolta una pista d’àudio o tota una col·lecció. Controla la reproducció.

Com buscar continguts d’àudio i vídeo en Amazon Fire TV

Com buscar vídeos, cançons o pistes d’àudio amb la funció de busca.

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Fire TV

Busca la resposta a les preguntes més freqüents.