Salta al contingut

Res de nou a Manhattan?

Res de nou a Manhattan?

Al novembre del 2011, un grup de testimonis de Jehovà va tindre una nova idea per a arribar amb el missatge de la Bíblia a la gent. Van posar exhibidors de literatura al sud de Manhattan, la zona més antiga de la ciutat de Nova York i de més pas de gent.

La zona es va dividir en quatre parts. En cada part hi ha diversos exhibidors a càrrec d’un precursor local i amb varietat de literatura. Estos estan a prop d’estacions de transport per on passen molts vianants tots els dies i poden parar-se i vore’ls.

Ací, les persones poden obtindre les respostes a moltes preguntes bíbliques. Però aquelles que no es vullguen parar poden agafar una publicació per a llegir-ne més tard.

Hi ha publicacions en diversos idiomes. Si una publicació no està disponible en cert idioma, es pot demanar i arreplegar-la uns dies després.

La gent i les autoritats han rebut bé esta iniciativa. Per exemple, un policia va dir: “Ja era hora! Vostés tenen el que la gent necessita”.

Un home es va parar en sec quan va vore el llibre Què diu realment la Bíblia?

Havia vist a algunes persones llegir-lo al metro i s’havia preguntat d’on l’havien tret. Ara ho sabia!

Durant sis setmanes, un jove va passar de llarg per davant d’un dels exhibidors que estava de camí al treball. Però, finalment, es va parar i va dir: “Necessite ajuda!” Els germans el van atendre gustosos, li van donar una Bíblia i li van explicar com traure’n profit.

Molts vianants s’han animat a parlar de temes bíblics. Gràcies a esta iniciativa, en només un mes s’han distribuït 3.797 revistes i 7.986 llibres en Manhattan.