La nostra predicació

LA NOSTRA PREDICACIÓ

Una campanya molt enriquidora per als habitants de Lapònia

Descobrix quina va ser la resposta dels habitants originaris de Lapònia als esforços especials que es feren per a ajudar la seua comunitat.

LA NOSTRA PREDICACIÓ

Una campanya molt enriquidora per als habitants de Lapònia

Descobrix quina va ser la resposta dels habitants originaris de Lapònia als esforços especials que es feren per a ajudar la seua comunitat.

Els exhibidors d’Alemanya se’n van de vacacions

Els testimonis de Jehovà d’Alemanya han posat exhibidors a Berlín, Colònia, Hamburg, Munic i altres ciutats. Serien igual d’efectius estos exhibidors en les ciutats on estiuegen els alemanys?

Campanya especial de predicació als sintes i romanís d’Alemanya

Durant la campanya especial de 2016, els Testimonis van distribuir quasi 3.000 tractats, van conversar amb més de 360 sintes i romanís i van començar 19 cursos bíblics.

«Un regal de Déu per a la gent» exhibit a la Ciutat Tresor

A estudiants i mestres els van encantar les bíblies, les publicacions bíbliques i els vídeos exhibits a la fira del llibre Gaudeamus de Romania.

Joies de diferent caire brillen a Botswana

Als xiquets els va fascinar la sèrie de dibuixos animats Fes-te amic de Jehovà, on es troben lliçons pràctiques tretes de principis bíblics.

Bones notícies per als mariners

Per visitar els mariners que sempre van d’un lloc a un altre, els Testimonis han establit programes d’educació bíblica en els ports més importants. Com han reaccionat els mariners?

Vídeo: Ha valgut la pena parar-se

Descobrix com una campanya especial de predicació a Manhattan (Nova York) ha donat a molta gent l’oportunitat d’obtindre publicacions bíbliques.

Res de nou a Manhattan?

Descobrix la nova idea per a arribar amb el missatge de la Bíblia a la gent.

Es compartix l’esperança bíblica a París

Els testimonis de Jehovà participaren en una campanya especial per compartir la seua esperança bíblica de viure en un planeta lliure de contaminació.

L’escola de Galaad complix 70 anys

L’ú de febrer de l’any 1943, va començar la primera classe d’una escola molt especial al nord de l’estat de Nova York. Ha instruït a milers de ministres perquè puguen ensenyar els altres sobre Déu.

Per què aprenen bengalí?

Per què 23 testimonis de Jehovà han aprés fa poc bengalí a Queens (Nova York)?

Campanya mundial per a promoure jw.org

Els Testimonis de Jehovà van distribuir un tractat a l’agost del 2014 per a promocionar la seua pàgina web, jw.org. Com els va anar?

S’arriba als indígenes del Canadà

Els Testimonis de Jehovà prediquen el missatge bíblic en diferents llengües indígenes per tal d’ajudar les persones a aprendre sobre el Creador en la seua llengua materna.

Una celebració especial per als indígenes americans de Nova York

En la reunió «Portal a les nacions» del 2015, moltes persones es van quedar impressionades per les publicacions en llengües indígenes que hi havia a l’exhibidor dels Testimonis de Jehovà.

Caminem pel llit del mar per predicar

Els Testimonis de Jehovà tenen una manera única de portar el missatge de la Bíblia a les persones que viuen en unes xicotetes illes anomenades Halligen.

Prediquen pel riu Xingu

Un grup de testimonis viatgen en una barca de 15 metres d’eslora i així poden predicar el Regne de Déu als poblets del costat del riu.

Els qui estimen la llibertat es troben en l’Armada

Els Testimonis de Jehovà utilitzen exhibidors per oferir publicacions debades basades en la Bíblia als turistes que assistixen al festival a França.

Es porta el missatge bíblic a les zones més remotes del nord

A pesar de les dificultats, els Testimonis de Jehovà passen llargs períodes de temps en zones remotes per ajudar la gent que li interessa estudiar la Bíblia.

Prediquem en territoris aïllats: Austràlia

Acompanyem durant una setmana emocionant a una família de Testimonis de Jehovà mentre prediquen a persones d’una zona de l’interior d’Austràlia.

Prediquem en zones aïllades: Irlanda

Una família explica com s’ha unit gràcies a la predicació de les bones notícies en zones aïllades d’Irlanda.

Es promociona JW.ORG a la Fira del Llibre de Toronto

Els Testimonis de Jehovà van oferir publicacions, van mostrar vídeos i van demostrar com navegar per jw.org. Com van respondre els visitants?

Una exhibició única sobre la Bíblia a França

Els visitants de la Fira Internacional de Rouen (al nord de França) van poder disfrutar d’una exhibició molt bonica titulada: “La Bíblia: passat, present i futur”.

Més de 165.000 exhibidors portàtils

Encara que la predicació casa per casa continua sent la manera principal que tenen els Testimonis de Jehovà de donar a conéixer la veritat de la Bíblia, els exhibidors portàtils també són una manera molt efectiva d’arribar a la gent.

Els Testimonis de Jehovà aconseguixen un rècord de publicadors

A l’agost del 2014, hi havia més de huit milions de testimonis de Jehovà actius. Quant han crescut des de la Primera Guerra Mundial?

JW.ORG: una ferramenta per a donar a conéixer la Bíblia

A testimonis de Jehovà de totes les edats, els agrada el nou format de la pàgina web. Així poden arribar amb les bones notícies del Regne de Déu al màxim nombre de persones possible.