Siirry sisältöön

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

TÄRKEÄÄ: KÄYTTÄMÄLLÄ VERKKOSIVUSTOAMME JA/TAI ANTAMALLA MEILLE HENKILÖTIETOJASI ANNAT NIMENOMAISEN SUOSTUMUKSESI SIIHEN, ETTÄ VOIMME KÄSITELLÄ ANTAMIASI HENKILÖTIETOJA SELLAISILLA TAVOILLA JA SELLAISIIN TARKOITUKSIIN KUIN ALLA OLEVASSA TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ KUVAILLAAN HENKILÖTIETOJA KOSKEVIEN, VOIMASSA OLEVIEN LAKIEN JA SÄÄDÖSTEN MUKAISESTI.

 KUNNIOITAMME YKSITYISYYTTÄSI

Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö määrittää, miten sinulta kerättyjä tai sinun lähettämiäsi henkilötietoja käsitellään verkkosivustollamme. Säilytämme joitakin perustietoja vierailustasi verkkosivustollamme. Ymmärrämme, että on tärkeää säilyttää näitä tietoja turvallisesti ja kertoa sinulle siitä, mitä teemme näillä tiedoilla. Voit päättää antaa meille tietoja, joiden katsotaan olevan henkilötietoja. Tässä tietosuojakäytännössä termillä ”henkilötiedot” viitataan sellaisiin tietoihin kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero tai mikä tahansa muu tieto, jolla sinut voidaan tunnistaa. Sinun ei tarvitse antaa mitään henkilötietoja voidaksesi käyttää tämän verkkosivuston julkisia alueita. Termi ”verkkosivusto” tarkoittaa tätä verkkosivustoa sekä muita sivustojamme, joita ovat esimerkiksi apps.jw.org, ba.jw.org, stream.jw.org ja wol.jw.org.

 REKISTERINPITÄJÄN TIEDOT

Tämän verkkosivun omistaa Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc (jäljempänä ”Watchtower”), joka on voittoa tavoittelematon yhdistys New Yorkissa, ja sen tehtävänä on edistää Jehovan todistajien toimintaa ja heidän Raamattuun perustuvaa opetustyötään. Jos päätät vapaaehtoisesti avata käyttäjätilin, tehdä lahjoituksen, tilata käynnin tai toimia jollakin muulla sellaisella tavalla, joka edellyttää henkilötietojen antamista, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja sen, että tietosi varastoidaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille ja että Watchtower ja muut Jehovan todistajien organisaatiot eri maissa voivat kerätä, käsitellä, siirtää ja säilyttää henkilötietojasi sen mukaan kuin pyytämäsi toimenpiteen suorittamiseksi on tarpeen. Uskonnollinen järjestö toimii maailmanlaajuisesti erilaisten paikallisten organisaatioiden välityksellä. Tietosuojalakien mukaisesti niihin voi sisältyä paikallisia seurakuntia, haaratoimistoja ja muita vastaavia Jehovan todistajien organisaatioita.

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä voi vaihdella sen mukaan, miten käytät verkkosivustoa. Mikäli esimerkiksi lahjoitat jollekin oikeushenkilölle jossakin tietyssä maassa, nimesi ja yhteystietosi välitetään tälle organisaatiolle, joka ilmoitetaan sinulle lahjoitusprosessin aikana. Tai mikäli tilaat käynnin, nimesi ja yhteystietosi välitetään Jehovan todistajien paikalliseen haaratoimistoon ja seurakuntaan pyyntösi toteuttamiseksi.

Asuinvaltiosi kansallinen tietosuojalainsäädäntö saattaa soveltua asiaan. Jos tarvitset apua, etsi Tietosuojaa koskevat tiedustelut -sivulta asuinvaltiotasi koskevat yhteystiedot.

 TIETOTURVA JA LUOTTAMUKSELLISUUS

Suhtaudumme henkilötietojesi tietoturvaan ja luottamuksellisuuteen erittäin vakavasti. Käytämme ajantasaisia tietojen tallentamiseen ja turvallisuuteen liittyviä tekniikoita suojellaksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä, luovuttamiselta ja muokkaamiselta sekä laittomalta tuhoamiselta ja vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä. Kaikki henkilötietojen käsittelijät ja mahdolliset kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät henkilötietojasi, ovat velvoitettuja kunnioittamaan tietojesi luottamuksellisuutta. Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin niitä on kohtuullisessa määrin tarpeellista säilyttää sitä tarkoitusta varten, jonka vuoksi niitä kerättiin, tai mahdollisten lakisääteisten raportointiin tai asiakirjojen säilytykseen liittyvien vaatimusten vuoksi.

Henkilötietojasi suojellaan niiden siirtämisen aikana salausprotokollien, kuten Transport Layer Security (TLS) -salauksen, avulla. Meille välitetyn luottamuksellisen ja salassa pidettävän tiedon turvallisuus varmistetaan tietokoneverkkoomme pääsyä rajoittamalla, ja tietoa suojellaan erilaisilla fyysisillä ja sähköisillä suojakeinoilla sekä toimintatavoilla. Ylläpidämme tiukkoja turvallisuusstandardeja estääksemme kaikenlaisen luvattoman pääsyn.

 ALAIKÄISET

Jos olet alaikäinen asuinvaltiossasi, josta käsin käytät verkkosivustoamme, voit lähettää henkilötietojasi tällä verkkosivustolla vain vanhempasi tai huoltajasi myötävaikutuksella. Jos olet alaikäisen vanhempi tai huoltaja ja annat suostumuksesi sille, että alaikäinen lähettää henkilötietoja tämän verkkosivuston kautta, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön sen suhteen, miten alaikäinen käyttää sivustoa.

 KOLMANNET OSAPUOLET

Tällä sivustolla on ajoittain linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, koska ne suorittavat joitakin palveluita puolestamme (esimerkiksi jokin verkkolomake saattaa olla tällaisella sivustolla). Tunnistat kolmannen osapuolen internetsivuston erilaisesta ulkoasusta ja siitä, että selaimen osoiterivi muuttuu. Voit myös saada sähköposteja tai tekstiviestejä kolmansilta osapuolilta tältä verkkosivulta pyytämiesi tietojen perusteella, mukaan lukien ilmoituksia toiminnasta, josta olet pyytänyt tietoja. Pyrimme varmistamaan, että kolmannet osapuolet täyttävät samat tietosuojaa ja tietoturvaa koskevat vaatimukset, jotka olemme asettaneet omalle toiminnallemme. Kolmansien osapuolten käytäntöjä tarkastellaan ennen kuin niiltä tilataan palveluja ja sen jälkeen aika ajoin. Nämä kolmannet osapuolet tarjoavat kuitenkin sovelluksia ja palveluja, joiden ohjelmointia, käyttöehtoja, tietosuojakäytäntöjä ja yleisiä sopimusehtoja emme pysty hallitsemaan. Tämän vuoksi kolmansien osapuolien sovellusten ja palveluiden käyttöön tällä sivustolla soveltuu kyseisen kolmannen osapuolen asettamat vallitsevat käyttöehdot ja yleiset sopimusehdot. Meille ei tiedoteta mahdollisista päivityksistä, joten tarkista ehdot ennen kuin käytät kolmannen osapuolen tarjoamaa palvelua. Jos sinulla on kysymyksiä kolmannen osapuolen käytännöistä, ole hyvä ja tarkastele niitä kyseisen palveluntarjoajan verkkosivustolta.

Tällä verkkosivustolla Google Maps -palvelun käyttöön soveltuu vallitsevat Googlen tietosuojakäytännöt. Google on kolmas osapuoli, jonka sovelluksia, ohjelmointia ja käyttöehtoja emme pysty hallitsemaan. Tämän vuoksi Google Maps -palvelun käyttöön tällä verkkosivustolla soveltuu vallitsevat Google Mapsin ja Google Earthin lisäkäyttöehdot. Meille ei tiedoteta mahdollisista päivityksistä, joten ole hyvä ja tarkista ehdot ennen kuin käytät Google Maps -palvelua. Älä käytä Google Maps -palvelua, jos et hyväksy ehtoja.

 ILMOITUKSET MUUTOKSISTA TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Uusia toimintoja kehitetään ja lisätään jatkuvasti tälle verkkosivustolle, ja olemassa olevia palveluja kehitetään ja lisätään. Näiden jatkuvien muutosten, lainsäädännön muuttumisen ja tekniikan luonteen vuoksi tietoja koskevat käytäntömme muuttuvat aika ajoin. Kun tietosuojakäytäntöämme on tarpeen muuttaa, ilmoitamme muutoksista tällä sivulla, jotta voit olla aina tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme ja miten käytämme niitä.

 ACTIVE SCRIPTING JA JAVASCRIPT

Tällä sivustolla käytetään komentosarjoja, jotka parantavat sivuston toimivuutta. Näiden tekniikoiden ansiosta sivusto pystyy vastaamaan käyttäjän pyyntöihin nopeammin. Tämän sivuston komentosarjoja ei käytetä koskaan ohjelmien asentamiseen käyttäjän tietokoneelle tai tietojen keräämiseen ilman käyttäjän lupaa.

Jotta jotkin sivuston osat toimisivat oikein, Active scripting tai JavaScript -komentosarjojen käyttö täytyy olla sallittuna internetselaimen asetuksissa. Useimmissa selaimissa on mahdollista sallia niiden käyttö vain tietyillä sivustoilla. Tutustu selaimesi ohjeisiin saadaksesi lisää tietoa siitä, miten voit sallia komentosarjojen käytön valikoiduilla sivustoilla.