Salta al contingut

Política de privacitat

Política de privacitat

IMPORTANT: QUAN FEU ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB I/O QUAN ENS PROVEÏU AMB QUALSEVOL TIPUS DE DADES PERSONALS, DONEU EL VOSTRE CONSENTIMENT EXPLÍCIT PERQUÈ TOTES LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL QUE ENVIEU ES PROCESSEN DE LA MANERA I PER ALS PROPÒSITS DESCRITS EN LA SEGÜENT POLÍTICA DE PRIVACITAT EN COMPLIMENT DE LES LLEIS I REGLAMENTS EFECTIUS SOBRE LES DADES PERSONALS.

 RESPECTE A LA VOSTRA PRIVACITAT

Estem compromesos a protegir i respectar la vostra privacitat. Esta Política establix la base sobre la qual es tractaran les dades personals que recopilem de part vostra o que ens proporcioneu a través del nostre lloc web. Mantenim certa informació bàsica quan visiteu el nostre lloc web i reconeixem la importància de mantindre esta informació segura i fer-vos saber el que farem d’ella. Podeu optar per proporcionar-nos informació considerada com a dades personals. El terme «dades personals» tal com s’utilitza en esta Política fa referència a informació com ara el vostre nom, adreça de correu electrònic, adreça de correu postal, número de telèfon o qualsevol altra dada que es puga utilitzar per identificar-vos. No esteu obligats a proporcionar-nos cap informació personal per navegar per les àrees públiques d’este lloc web. El terme «lloc web» inclou este lloc web i els llocs associats, com ara apps.jw.org, ba.jw.org, stream.jw.org i wol.jw.org.

 INFORMACIÓ SOBRE EL RESPONSABLE DE FITXER

Este lloc web és propietat de Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc. («Watchtower»), una corporació sense ànim de lucre de Nova York que dóna suport a les activitats dels testimonis de Jehovà i la seua obra d’ensenyança bíblica. Si decidiu obrir voluntàriament un compte, fer una donació, demanar una visita o realitzar qualsevol acció que implique facilitar dades personals, esteu d’acord amb esta Política, així com amb l’emmagatzematge de les vostres dades en els servidors ubicats als Estats Units d’Amèrica i la recollida, el processament, la transferència i l’emmagatzematge de les vostres dades personals per part de Watchtower i les organitzacions cooperants que donen suport als testimonis de Jehovà en diversos països segons siga necessari per processar les vostres peticions. L’organització religiosa opera globalment mitjançant diverses entitats locals. Per tal de protegir les dades, estes poden incloure congregacions locals, sucursals i altres organitzacions cooperants dels testimonis de Jehovà.

El responsable de fitxer de les vostres dades varia depenent de la naturalesa de la vostra interacció amb el lloc web. Per exemple, si feu una donació a una entitat legal d’un país en concret, es proporcionarà el vostre nom i informació de contacte a esta entitat legal que apareixia identificada en el procés de la donació. Com a un altre exemple, si sol·liciteu una visita, el vostre nom i la informació de contacte es proporcionaran a una sucursal local i a la congregació dels testimonis de Jehovà per processar la vostra sol·licitud.

Per tal d’ajudar-vos, si el país on residiu té lleis de protecció de dades aplicables, trobareu la informació de contacte per al vostre país a la pàgina Contactes de protecció de dades.

 SEGURETAT DE DADES I CONFIDENCIALITAT

Ens prenem molt seriosament la vostra confidencialitat i les vostres dades personals. Utilitzem les últimes tècniques d’emmagatzematge i de seguretat per protegir la vostra informació personal d’accessos no autoritzats, de l’ús indegut o divulgació, de la modificació no autoritzada, la destrucció iŀlegal o la pèrdua accidental. Tots els processadors de dades personals i de tercers que utilitzem per processar la vostra informació personal estan obligats a respectar la confidencialitat de la vostra informació. Mantenim les vostres dades només durant el temps que siga raonablement necessari per als fins pels quals van ser recollides o per complir amb tots els informes legals necessaris o requisits de retenció de documents.

Protegim les vostres dades personals durant el trànsit web utilitzant protocols d’encriptació com ara Transport Layer Security (TLS). Utilitzem sistemes informàtics amb protocols d’accés limitats, allotjats en instal·lacions que tenen mesures de seguretat físiques i electròniques, a més de mesures de procediment per protegir la confidencialitat i la seguretat de la informació que rebem. Mantenim normes de seguretat estrictes per evitar qualsevol accés no autoritzat.

 MENORS

Si sou menors en el país en què accediu al nostre lloc web, podeu enviar les vostres dades personals en este lloc web només amb la participació dels vostres pares o tutors. Si sou un pare o un tutor i proporcioneu consentiment perquè un menor envie dades personals en este lloc web, accepteu esta Política pel que fa a l’ús que els menors fan d’este lloc web.

 PROVEÏDORS DE TERCERS

De vegades, este lloc web contindrà enllaços al lloc web d’un proveïdor de tercers que hagem escollit per realitzar servicis en nom nostre (com ara omplir formularis en línia). Podreu saber que el lloc web és d’un proveïdor de tercers perquè tindrà una aparença diferent i l’adreça de la vostra barra de navegació canviarà. A més, és possible que vos arriben correus electrònics o missatges de text a través d’un proveïdor de tercers en base a la vostra sol·licitud d’informació per mitjà d’esta página web, cosa que inclourà notificacions d’activitats sobre les que hàgeu demanat informació. A l’hora de seleccionar proveïdors de tercers, i periòdicament després de fer-ho, inspeccionem les polítiques de privacitat i protecció de dades per garantir que complisquen els mateixos estàndards que utilitzem per a les nostres pròpies polítiques. No obstant això, estos proveïdors de tercers oferixen aplicacions i servicis que tenen una programació, uns termes d’ús, una política de privacitat i unes condicions generals que no podem controlar. Per este motiu, la utilització d’estes aplicacions i servicis en esta web està subjecta als termes de servici vigents i les condicions generals establides pel proveïdor de tercers. No estem informats d’actualitzacions, així que per favor reviseu els termes abans d’utilitzar el servici de tercers. Si teniu preguntes sobre les polítiques d’un proveïdor de tercers, per favor consulteu la política que apareix al seu lloc web.

 La utilització dels serveis de Google Maps en esta web està subjecta a la política de privacitat actual de Google. Google és un proveïdor extern que té aplicacions, programació i termes de servici que no podem controlar. Per este motiu, la utilització de Google Maps en esta web està subjecta als termes addicionals actuals de servici de Google Maps/Google Earth. No estem informats de les actualitzacions, així que per favor revise els termes abans d’utilitzar els servicis de Google Maps. No utilitze els serveis de Google Maps si no accepta els termes.

NOTIFICACIÓ DE CANVIS A ESTA POLÍTICA

 A més d’afegir i millorar els nostres serveis actuals, contínuament millorem i afegim noves funcionalitats i opcions a este lloc web. A causa d’estos canvis constants, així com els canvis en la llei i la naturalesa de la tecnologia, les nostres pràctiques pel que fa a les dades canviaran de tant en tant. Quan siga necessari canviar la nostra Política, publicarem els canvis en esta pàgina perquè pugueu estar informats de la informació que recopilem i de com l’usem.

ACTIVE SCRIPTING O JAVASCRIPT

Utilitzem scripts per millorar la funcionalitat del nostre lloc web. Esta tecnologia permet que el web puga retornar la informació més ràpidament. El nostre lloc web mai utilitza scripts per instaŀlar programari al vostre ordinador o per recopilar informació vostra no autoritzada.

Per tal que algunes porcions del web funcionen correctament, és necessari habilitar les funcions d’Active Scripting o JavaScript del navegador. La majoria de navegadors permeten activar o desactivar esta funció a llocs web específics. Consulteu la documentació d’ajuda del navegador per obtindre informació sobre com habilitar els scripts només a certs llocs web.