Перейти до матеріалу

Перейти до змісту

Вона знайшла зміст у житті

Вона знайшла зміст у житті

Вісники Царства сповіщають

Вона знайшла зміст у житті

ІСУС каже, що він знає своїх овець (Івана 10:14). Якщо людина має добре серце і любить мир та праведність, вона зблизиться з послідовниками Ісуса. Така людина знайде зміст у житті, подібно як сталося з однією жінкою в Бельгії. Ось її історія.

«Коли Свідки Єгови постукали до мене в двері, я була дуже пригніченою і думала покінчити з собою. Мені сподобалося те, що Свідки говорили про розв’язання проблем хворого світу, але ідея, що в цьому відіграватиме свою роль Бог,— ні. Я перестала ходити до церкви вісім років перед тим, тому що зненавиділа лицемірство, яке там бачила. Однак у Свідків я почула голос правди і зрозуміла, що, кінець кінцем, жити без Бога важко.

На жаль, після кількох відвідин контакт зі Свідками урвався. Я почувала себе нещасною. Курила по дві пачки сигарет на день і навіть вдалася до наркотиків. Мені хотілося спілкуватись із своїм померлим дідом, отже, я вплуталася в спіритизм. У результаті цього одної ночі, коли я була сама, мене атакували демони — який то був жах! Це продовжувалося кілька місяців. Кожного вечора я здригалася від думки про те, що я сама.

Одного дня я вийшла прогулятись і пішла дорогою, якою звичайно не ходила. Підійшовши до великої будови, я, на своє здивування, побачила багато людей. Підійшла ще ближче і зрозуміла, що то були Свідки Єгови — вони будували Зал Царства. Я пригадала відвідини Свідків і подумала, як би то було добре, якщо б увесь світ міг жити так, як ці люди.

Я справді хотіла, щоб Свідки повернулися до мене, тому порозмовляла з деякими працівниками на тій будові. Я молилася до Бога, і через десять днів чоловік, який вперше відвідав мене, знову стояв у моїх дверях. Він запропонував продовжити біблійне вивчення, і я з радістю погодилася. Відразу ж він запросив мене на зібрання в Зал Царства. Я прийняла запрошення. Ще ніколи в житті я не бачила такого! Я так довго шукала людей, які любили б одні одних і були щасливими. І ось, нарешті, знайшла!

З того часу я приходила на всі зібрання. Десь через три тижні кинула курити. Я викинула всі свої книжки з астрології та записи сатанинської музики і відчула, що демони втрачають наді мною контроль. Я привела своє життя в гармонію з біблійними нормами Єгови і через три місяці почала проповідувати добру новину. Через шість місяців охрестилася. Через два дні після хрещення я розпочала допоміжне піонерське служіння.

Я вдячна Єгові за все те добро, яке він зробив для мене. Нарешті моє життя має зміст. Так, ім’я Єгови є сильною баштою, у якій я знайшла захист (Приповістей 18:10). Я справді почуваю себе так, як псалмоспівець, який писав у Псалмі 84:10: «Ліпший бо день на подвір’ях Твоїх, аніж тисяча в іншому місці,— я б вибрав сидіти при порозі дому Бога мого, аніж жити в наметах безбожности!»

Ця жінка з лагідним серцем знайшла зміст у житті. Це може зробити кожен, хто з усього серця шукає Єгову.